Paulo Dybala slavi golove

Posted By Admin on Friday 16th March 2018

Juventus Paulo Dybala dobro je igrao kod kuće protiv Udinese Calcio, argentinski napadač pogodio je slobodnim udarcem u prvih 20 minuta igre. U isto vrijeme, u drugoj polovici također gurnuti rezultat cilja, što je Paulo Dybala tri uzastopne igre, bodovanje. Istodobno, bilo koji rezultat lopte, također od kada je Paulo Dybala pridružio Juventusu, u Serie A natjecanju osvojio je 8. izravnu slobodnu kick, a podaci su u istom razdoblju Serie A rangirani na prvom mjestu. Pristaše Nogometni dresovi za djecu prodaja su uzbuđeni zbog ovoga.


Paulo Dybala se pridružio Juventusu u ljeto 2015. godine i postao najbolji napadač momčadi za prvu sezonu u Juventusu, a Paulo Dybala također je igrao prošlu sezonu, posebice u ligama prvaka. U Barceloni je izvrsna igra Paulo Dybala pomogla Juventusu na uspješna promocija. Ljubitelji Dybala dres za djecu su veselje za tim.

U ljeto prošle godine, Juventus je također dao momčad No.10 dres za Paulo Dybala, a argentinski dječak izbio na početku sezone. Ranije ove godine, Paulo Dybala bio je odsutan iz nekoliko utakmica za ozljede, ali se brzo oporavio nakon oporavka od ozljeda. U posljednjem krugu Serie A, Societàsportiva Lazi, pobjednički gol Paulo Dybale pomogao Juventus postići 3 gola. Ovog tjedna prvaci lige protiv Tottenhama Hotspur, Paulo Dybala osvojio je golnu poziciju kako bi pomogli Juventusu da se kvalificira za ligu osam osvajača. Za više uzbudljive nogometne informacije, obratite pažnju na ažuriranje naše web stranice. U isto vrijeme, također pružamo navijača za Nogometni dresovi za djecu s vlastitim imenom Online Shopping usluga, podrška brzu globalnu isporuku.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Nogometni dresovi za djecu prodaja, Dybala dres za djecu, Nogometni dresovi za djecu s vlastitim imenom