Rukovoditelji Manchester Uniteda nezadovoljni Joseom Mourinhom

Posted By Admin on Thursday 15th March 2018

Nakon što je Manchester United izlazio iz Lige prvaka, Mourinho je jasno rekao da će, ako Manchester United nastavi napredovati, morat će i dalje ulagati, kao Manchester City, kako bi povećali svoju snagu. U tom smislu, mediji su jasno dali do znanja da se rukovoditelji Manchester Uniteda u potpunosti ne slažu s Joseom Mourinhom, premda ulaganje Uniteda nije tako dobro kao Manchester City, već u Premier ligi, pa čak i diljem Europe, apsolutno vrhunski, Unitedovi rukovoditelji vjeruju da se Jose Mourinho oslanja na takvo ulaganje, dovoljno je da momčad postigne veliki napredak.Nogometni dresovi za djecu prodaja je dobio popularne obožavatelje.

Iako je Mourinho proveo gotovo 300 milijuna funti u treniranju Manchester Uniteda više od godinu dana, čini se da Manchester United nije bio dovoljno jak da podrži susjeda Manchester Cityja, zbog čega je Mourinho opetovano izjavio da Manchester United treba povećati svoju investiciju napori. U tom smislu, na pitanje što je Manchester United trebao promijeniti kako bi se na pozornicu nakon Lige prvaka, Mourinho je rekao: "Sve, sve mora promijeniti, svi klubovi troše novac, zar ne?" Ne samo Mi, ovo je prirodni proces, svi timovi ulažu. "Manchester United dres za djecu iskustvo ovog zaostajanja, radit će.

Unatoč tomu, Manchester United će i danas ponuditi Joseu Mourinhou veliku investiciju ovog ljeta, kazali su mediji. Cilj Manchester Uniteda je zvono i Nice midfielders, ali proračun kupca Josea Mourinha neće biti ograničen, a kada se rukovoditelji Manchester Uniteda ne slažu s Joseom Mourinhom nad proračunom, Pariz će iskoristiti priliku za kretanje i nadu da će iskopati bivši Chelsea, Real Madrid manager zamijeniti sada "Emery". Međutim, s obzirom na nedavno proširenje Mourinha Manchester Unitedu do 2020. godine, Parizu je teško skratiti kutove. No, mediji ističu da ako Paris smatra da mogu iskoristiti bilo kakav neslaganje između Mourinha i Manchester Uniteda, oni će učiniti sve od sebe. Nakon ponižavanja Lige prvaka, mnogi navijači Manchester Uniteda počeli su bombardirati momčad Josea Mourinha i igrati, postavljajući pitanje da portugalski nisu pravi menadžer Uniteda.Nogometni dresovi za djecu s vlastitim imenom, čekajući test vremena.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Manchester United dres za djecu, Nogometni dresovi za djecu prodaja